neděle 2. listopadu 2014

Čtyři koláče pro Evu



Malinový
Borůvkový
Kaki s karobem
Jahodový

Postup byl u všech 4 koláčků stejný.

Ingredience:
namočené vlašské ořechy
datle
namočené kešu
kokosový olej
med
šťáva z citronu
ovoce
karob

Postup:
Základ je z vlašáků a datlí. Rozmixovanou směs jsem natlačila do formy.
Náplň je také jednoduchá. Kešu jsem dohladka rozmixovala s rozehřátým kokosovým olejem. Pak jsem přidala lžičku medu a ovoce. Mražené ovoce jsem nechala rozmrznout. Při pokusu smíchat směs kešu a kokosového oleje s mraženými borůvkami došlo k rychlému zatuhnutí oleje a mixér to pak nezvládal. Nože si prorazily v tuhé hmotě prostor a točily se naprázdno.

Žádné komentáře:

Okomentovat