středa 4. prosince 2013

Hlíva s cuketovými hranolky a zelím

Hlíva s cuketovými hranolky a zelím (raw)
Hlíva s cuketovými hranolky a zelím (raw)
Ingredience:

300 g hlívy ústřičné
1 malá cuketa
2 dávky domácího kysaného zelí
1 stroužek česneku
2 polévkové lžíce nadrobno krájených sušených rajčat
3 polévkové lžíce kvalitního olivového oleje
1 snítka zelené petžele
2 polévkové lžíce sojové omáčky
koření dle vlastní chuti

Postup:
Hlívu nakrájíme na malé kousky, vložíme do plastové krabičky a přidáme rozdrcený a nakrájený česnek, koření, nakrájenou petržel, sušená rajčata, sojovou omáčku a olej. Uzavřeme krabičku víkem, třepáním řádně promícháme a necháme takto marinované houby odstát alespoň hodinu. Cuketu oloupeme a nakrájíme na hranolky. Servírujeme spolu s domácím kysaným zelím.

Žádné komentáře:

Okomentovat